Drone huren

Drones huren

Ontdek het volledige aanbod Drones dat we te huur aanbieden en informeer naar een offerte op maat door onderstaand formulier in te vullen. We komen er zo snel mogelijk op terug.

 

Waar moet je op letten als je een drone huurt?

Een aantal zaken waarop je moet letten bij het huren van een drone zijn de volgende:

  • Wil je de drone commercieel gebruiken?
  • Hoe hoog wil je vliegen met je drone?
  • Waar wil je vliegen?
  • Wil je beelden maken met je drone?

Alle bovenstaande zaken hebben een impact op de keuze van het drone toestel dat je wil gaan huren. Lees daarom best even de drone wetgeving na vooraleer je een keuze maakt of vraag gewoon aan ons welk type toestel het meest geschikt is voor de activiteiten die je wil ondernemen met je drone.

Je wil graag wat coole foto’s maken vanuit de lucht met een drone maar je wil de investering niet doen om er zelf een aan te kopen. Dan kan het een interessante optie zijn om een drone met camera te huren.

Uiteraard neem je dan best even een drone opleiding om hiermee helemaal vertrouwd te geraken. Drone verhuur¬†gebeurt steeds vaker en er zijn verschillende partijen waar je zo’n drone kan huren. Vanzelfsprekend zijn er ook heel wat verschillen tussen de drones die je dan tijdelijk huurt. Dat zal vanzelfsprekend de prijs voor de verhuur voor een bepaalde tijd bepalen. Meestal wordt een drone per halve dag verhuurd. In sommige gevallen kan dat ook een hele dag of meerdere dagen zijn.

Wil je graag een drone met of zonder camera huren? Neem dan snel contact op via het contactformulier of mail naar dronezonebelgium@gmail.com.