GoPro Karma Kopen

GoPro Karma beschikbaar vanaf 23 oktober

GoPro Karma beschikbaar vanaf 23 oktober

Nadat de camera’s van GoPro de laatste jaren steevast onder drones van andere merken werden gemonteerd en alvast zorgden voor prachtige beelden vanuit de lucht, komen ze eind oktober met een eigen versie van een Drone met camera. Zodoende willen ze bij GoPro hun graantje meepikken van de groeiende markt die in drones te vinden is. Drones worden meer en meer toegankelijk en iedereen die zich erop toelegt kan er mee leren vliegen.

Dat GoPro de wereld al een keer op zijn kop heeft gezet weet iedereen. Met hun compacte sportcamera’s hebben ze een belangrijke bijdrage geleverd aan het aantal al dan niet risicovolle avonturen filmpjes die op YouTube zijn gepubliceerd de laatste jaren. Fantastische technologie, gekoppeld aan een mooie marketingmix hebben ervoor gezorgd dat GoPro de naam is waar je aan denkt bij de aanschaf van zo’n mini camera.

 

De nieuwe GoPro Karma is een enorm compact toestel. Zo wordt hij geleverd in een soort rugzak die zich enorm leent om bijvoorbeeld mee nemen op sportieve activiteiten of als drone op reis. In die zin blijft GoPro trouw aan het segment in de markt waar ze sterk in genesteld zijn.
Binnenkort zullen we de GoPro Karma uittesten en zullen we onze bevindingen op deze website weergeven. Alvast iets om naar uit te kijken.

GoPro Karma Rugzak