callboys-drone-zone

Jan Eelen toont Randy Paret hoe je een botsing met een drone overleeft

Nu de populaire Callboys hun laatste aflevering hebben uitgezonden komen we er bij Drone-zone nog even op terug dat er in de serie toch een ludiek drone verhaal zat. Omdat de callboys hun grote lading dildo’s, later dildoys en calltoys genoemd van de hand wilden doen, besloten de callboys een nieuwe website te lanceren om de verkoop te stimuleren.

Om deze website vorm te geven gingen de callboys een drone huren bij Flyeye, een url die overigens wel reeds bestond (calltoys.com bleek niet geregistreerd te zijn). Met deze gehuurde drone ging er uiteraard vanalles mis waarna Jay Vleugels de herstellingswerken op zich nam, en hiermee het toestel met lijm aan de lens helemaal stuk maakte.

De aanleiding van deze schade was een botsing van de drone met Randy Paret alias Bart Hollanders die de drone tegen zijn hoofd aangevlogen zag komen. Omdat hij er niet helemaal gerust in was deed Jan Eelen, de regiseur van de reeks het even voor. Onderstaand het filmpje waar te zien is hoe de drone tegen Jan Eelen aanvliegt.

http://www.vier.be/callboys/videos/jan-eelen-test-zelf-de-dronesc%C3%A8ne-uit/2171382

Nog even een advies van Drone-zone: als je een drone huurt bij een verhuur centrum, zorg er dan zeker voor dat je over een drone-vergunning beschikt als je hoger wil vliegen dan 9m. Daarnaast is het altijd aan te raden om een drone verzekering te nemen om ervoor te zorgen dat je niet zelf voor alle kosten moet opdraaien.