Domini's levert eerste pizza met een drone

Eerste commerciële pizza levering met Drone

In Nieuw-Zeeland heeft Domino’s voor het eerst voor een commerciële levering van een pizza gezorgd met een drone. De pizza drone  levering werd uiteraard uitvoerig gefilmd en is te zien in onderstaand filmpje.

Voor de levering per drone, werkte Domino’s samen met de firma Flirtey. Een bedrijf dat leveringen zo snel mogelijk wil laten plaatsvinden en een toekomst ziet in het leveren per drone. Al langer is er sprake door velen dat de levering van producten per drone de toekomst zou zijn. Zo kwam Amazon enkele jaren geleden ook al met het idee met de zogenaamde “Prime Air” leveringen aan te bieden. Dat zou er voor kunnen zorgen dat leveringen in minder dan 30 minuten na bestelling kunnen bezorgd worden. Flirtey is trouwens ook niet aan zijn proefstuk toe. Dat toont onderstaande test aan.

Domino’s is trouwens zelf ook al langer aan het testen met het leveren van pizza’s per drone. Do bewijst onderstaand filmpje van 2013 dat ze hier reeds mee aan de slag waren. Dat nu de eerste commerciële levering heeft plaatsgevonden belooft alleen maar voor de evolutie van het transportmiddel in de toekomst.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *