Drone hangmat

Zwevende hangmat onder een drone, als appeltje voor de dorst

Je kunt het zo absurd niet bedenken of mensen zien business in het gebruik van drones. Onlangs zagen we een heel leuke virale video van het Nederlandse Centraal beheer die helemaal in het thema van deze website past. Een uitvinder van een zwevende drone waar een hangmat onder gemonteerd is.

We dromen toch allemaal van het vinden van het gat in de markt om op die manier slapend rijk te kunnen worden. Daar had de protagonist in het filmpje duidelijk letterlijk over nagedacht.

Zijn idee is om een zwevende hangmat te bouwen. De hele opzet en uitwerking is te zien onderstaand filmpje. Er wordt gebruik gemaakt van 4 drones om de hangmat aan te bevestigen. De man zweeft met zijn drone hangmat door parken en gaat kijken of vissers al beet hebben.

Of je hier nu letterlijk slapend rijk in zal worden, daar twijfelen we dan weer aan gezien de stabiliteit van het product. Mochten de toepassingen van stabiliteitscontrole van moderne drones nog toegevoegd zouden kunnen worden zou het een rustgevend iets kunnen worden en is het in elk geval iets om over verder te dromen.